Är det skillnad på löshår och löshår?

Ja, det är stor skillnad på löshår och löshår! Det finns nämligen flera olika varianter som är gjorda av olika material. Innan du klistrar in extensions i ditt hår bör du säkra dig om att löshåret håller hög kvalitet. Det bör motsvara dina krav på hållbarhet och givetvis också vara fint att se på.

När löshår ska se naturligt ut

Om målet är hårförlängning som ser naturlig ut kan det vara klokt att välja löshår av äkta hår. Undvik blandningar. Idag kan du få 100 % äkta hår till vettigt pris. Det är inte sällan så att man har använt sig av asiatiskt hår som är mycket starkt. Det bleks och formas för att passa perfekt med ditt hår.

När du börjar testa med extensions

Om du tänker sätta in löshåret själv kanske du vill börja testa med syntetiskt hår. Det finns bra varianter, men det är klart att det aldrig kommer att bli lika naturligt som äkta hår. Men för den som experimenterar hemma kan syntetiska varianter ändå vara helt okej.

Billigt löshår

Om du vill ha billigt löshår behöver du inte nöja dig med sämre kvalitet. Tänk på att det kan löna sig att satsa på lite bättre hårförlängning om du vill att det hela ska se bra ut. Du bör också beakta möjligheten att låta en salong sätta in håret. De kommer då att erbjuda dig det märke som de helst jobbar med. Inte sällan löshår som håller mycket hög kvalitet.

Det är ofta så att det lönar sig att betala lite mer för håret och för hjälpen med att få det insatt. Då blir resultatet snyggt och du kan ha dina extensions längre och fortsatt vara nöjd med dem.

Relaterade inlägg