Bäst klänningar för småbarnsföräldrar

Mammor kan också vilja klä sig lite finare. Om du ammar kanske du helt har räknat bort klänningar men snart kommer tiden då du återigen kan klä dig precis som du vill. Klänningar passar både vardag och fest. De kan bäras året om. Men när det finns små barn med i bilden är det inte så dumt att välja design som passar småbarnsföräldrar extra bra.

Klänningar med bra färger

Bra färger på klänningar för småbarnsföräldrar är allt som inte är så ljust att fläckar blir tydliga. En kladdig hand på klänningens baksida kan få det att framstå som att du har läckt igenom eller satt dig på något mindre attraktivt.

Om klänningens färg döljer fläckar kan den kännas roligare att ha på sig. Det här blir tydligt om du till exempel ska gå på fest med barnen och den kladdiga handen gör sitt avtryck innan festen ens har kommit igång.

Slitstarka material

Med barn är slitstarkt ett nyckelord. Det är alltid en fördel med klänningar som klarar lite mer. Barn som drar i kjolen blir inga problem då den håller måttet. Finns det detaljer som pärlor och knappar bör de inte åka av i första taget. Det kan ju till och med vara farligt om barnet vill stoppa pärlorna i munnen.

Plats för prylar

Det är inte så dumt med klänningar som har fickor då du har små barn omkring dig. Fickorna kommer väl till pass då du måste få fria händer eller då du snabbt vill lägga undan något som barnet absolut inte ska leka med. Ibland kan det också vara skönt att bara vila händerna en stund i fickan då du står på lekplatsen och försöker slappna av en stund.

Relaterade inlägg